Nieuw

Als kwaliteit telt

Weitzer Parkett en Balterio winnaar van Der Blaue Engel in Duits klantentevredenheidsonderzoek.

In een klantentevredenheidsonderzoek georganiseerd door het Duitse vakblad BTH –Heimtex werd Balterio verkozen in september 2012 tot beste laminaatvloerproducent.

BTH-Heimtex organiseert tweejaarlijks dit onderzoek waarbij ca 100 Duitse vakhandels 9 producenten van laminaatvloeren waarderen op 16 categorieën. De 9 producenten zijn: Balterio, Unilin, ter Hürne, Witex, Meisterwerke Schulte, Parador, Egger, Hamberger, Kronotex. Op 7 van de 16 categorieën kaapte Balterio de eerste plaats weg: sympathie, vriendelijkheid, verhouding prijs-kwaliteit, productkwaliteit, duidelijke verkooppolitiek, handelsvoorwaarden, producten die de markt vraagt. Door deze 7 eerste plaatsen en goede scores in de 9 andere categorieën werd Balterio eindwinnaar in het totale klantentevredenheidsonderzoek: Balterio haalt 118 punten, de eerstvolgende haalt 99 punten.

Dat Balterio eindwinnaar was in 2010 en is in 2012 in de grootste markt van laminaatvloeren in West-Europa, in diezelfde markt gedomineerd door lokale producenten, is des te opvallender en een duidelijk bewijs dat Balterio beschouwd wordt door de Duitse vakhandel als een betrouwbare en stabiele handelspartner in laminaatvloeren.

Naast Balterio is Weitzer Parkett ook gekozen door en in het bezit van Der Blaue Engel

Onderhoudsvrij Parket * Fluister Parket * Gezond Parket

Wat wij onder Onderhoudsvrij parket verstaan:

Bij Weitzer Parket, de eerste en enige fabrikant van onderhoudsvrij parket, is een gecompliceerd en tijdrovend onderhoud van ProStrong en ProActive+ oppervlakken in de persoonlijke woonomgeving geen thema meer. Het onderhoudsvrij parket hoeft alleen maar voorzichtig gereinigd te worden –meer niet. Dit is te danken aan :

– de 7 laklagen bij ProStrong
– een van de grootste droogcapaciteiten voor hardhout in Europa
– de speciale reinigingsproducten van Weitzer Parkett

Wat wij onder Fluister parket verstaan:

De ruimtelijke akoestiek is een belangrijke factor voor het persoonlijk welzijn. Weitzer Parket is specialist op dit gebied en zorgt met zijn intelligente fluisteroplossing voor een ontspannende atmosfeer. Dit is te danken aan :

– de natuurlijk grondstof hout
– de vakkundig uitgevoerde verlijming
– de natuurlijk geoliede ProVital-oppervlakken

Wat wij onder Gezond parket verstaan:

De aard van de bodembekleding heeft een grote invloed op de gezondheid en het welzijn van de mens. Met het gezonde parket creëert Weitzer Parket de optimale voorwaarden voor een gezond klimaat van welbehagen. Dit is te danken aan :

– de natuurlijk grondstof hout
– de natuurlijk geoliede ProVital-oppervlakken
– de allergievriendelijke, antibacteriële, antistatische en ademingsactieve eigenschappen
– de uitstekende “Ökotest-Qualität“

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-10120916